JDS Team

Hallo allemaal,
Ik wil me graag even voorstellen, mijn naam is Lisette van der Hoorn. Ik ben de eigenaresse van Just Dance Studio.
Dansen is mijn passie, mijn leven! Ik dans al sinds ik kan lopen.
Begonnen met klassiek ballet maar al snel meerdere lessen gaan volgen zoals streetdance, jazzdance, en hiphop.. In mijn tienerjaren ben ik hard gaan trainen en met succes, ik heb twee dansopleidingen gevolgd. Ik heb bij de Haarlemse dansacademie en bij Lucia Marthas in Amsterdam gedanst.
Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven en optreden. Via mijn dansopleiding heb ik in verschillende tv shows mogen dansen.
Na een aantal jaar te hebben lesgegeven bij verschillende dansscholen heb ik mijn eigen dansschool geopend.
In de loop der jaren hebben we met de leerlingen van Just Dance Studio al veel gave shows gegeven en leuke dansopdrachten mogen doen voor verschillende artiesten en bedrijven. Samen met mijn docententeam willen we onze passie voor dans overbrengen op de leerlingen. Ook willen we de leerlingen veel leren op het gebied van techniek, uitstraling, doorzettingsvermogen en natuurlijk velen choreografieën. Maar het belangrijkste is plezier hebben in dans!
Zelf ben ik moeder van 2 kleine danseresjes en ik ben fulltime bezig met het runnen van de dansschool. Dit doe ik met heel veel plezier en passie!
Ik zie je graag in een van de lessen!

Vriendelijke groet,
Lisette van der Hoorn
Mijn naam is Kim Hoog. Op mijn 6e ben ik begonnen met dansen en in 2009 ben ik afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas te Amsterdam.
In de tussentijd heb ik heel veel ervaring op gedaan in shows en op tv, tevens heb ik gedanst in het Holland show ballet, in de Dinnershow of dreams.
Ik geef verschillende lessen op vrijdag en ik hoop dat ik daarin mijn passie, creativiteit en kennis op de Just Dance Studio leerlingen kan overbrengen.

Ik hoop jullie graag te zien in een van de lessen!

Groetjes, Kim.Hallo allemaal!

Mijn naam is Dolfien Schoonlingen. Ik dans sinds mijn vierde jaar. Al snel kwam de droom om verder te gaan met dansen. In 2014 ben ik afgestudeerd aan het Albeda danscollege in Rotterdam.
Hier kreeg ik les in verschillende dansstijlen en heb ik veel ervaring op mogen doen met verschillende shows en optredens.
In mijn lessen wil ik mijn plezier en liefde voor dans overbrengen aan mijn leerlingen.

En ik hoop jullie graag te zien in een van mijn lessen!

Groetjes, DolfienMijn naam is Laura Meuffels. Ik ben begonnen met ballet toen ik 4 jaar oud was en al vrij snel werd dit uitgebreid met andere dansstijlen.
Toen ik 12 jaar was werd ik aangenomen op de Havo voor Muziek en Dans. Hierna heb ik de vierjarige opleiding Docent Dans
afgerond aan Codarts. Ik heb veel dansstijlen geleerd tijdens mijn opleiding als Klassiek, diverse stijlen Modern, Modern Jazz, Tap.
Wat ik het belangrijkste vind in mijn lessen is dat er een goede balans is tussen techniek en plezier en dat leerlingen zichzelf blijven uitdagen.
Ik haal er veel voldoening uit als ik mijn leerlingen zie stralen op het podium.

Ik hoop jullie graag te zien in één van mijn lessen!

Groetjes
LauraHallo allemaal!

Mijn naam is Lily de Zwart en ik ben 21 jaar oud! Ik ben begonnen met ballet toen ik 4 jaar was en heb daarna allerlei andere danslessen gevolgd zoals: hiphop, jazz, modern, tap, musical en house. Op het segbroek college heb ik de combinatie van school en dans gevolgd en momenteel studeer ik aan het Albeda dans college! Ik zit in mijn examenjaar en wanneer ik afstudeer ben ik all-round danseres.

In mijn les draait het om veel leren en veel plezier. Ik hoop jullie graag te zien in een van mijn lessen!

Groetjes Lily


Hi!

Mijn naam is Genevieve!

Ik heb mijn diploma behaald aan de dansacademie lucia marthas in amsterdam.
Tijdens en na mijn opleiding heb ik in verschillende shows gedanst in zowel het binnen als buitenland.
Zo was ik toen ik klein was te zien als danseresje bij o.a. De miniplaybackshow, Telekids en kinderen voor kinderen. Later in progamma's als so you wanna be a popstar, strictly come dancing, televizierring, voetballer van het jaar, hollands show ballet ect.
Ik vind het onwijs leuk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.
Ik geniet enorm als ik op het podium sta MAAR ook als ik voor de klas sta!
In mijn lessen wil ik mijn plezier, kennis maar vooral mijn liefde voor dans delen met mijn leerlingen.
In mijn lessen vind ik het belangrijk dat er een leuke en positieve sfeer hangt! Mijn doel is niet alleen hard werken maar ook veel plezier hebben en jezelf uit te dagen.

Kom gerust een gratis proefles volgen op de dinsdag avond om te kijken of je het wat vindt!

X genevieve


Hallo allemaal!

Ik ben Britt Uit de Bulten en danseres en dansdocente bij JDS.

Dansen is mijn passie! En ik doe dan ook niets liever, van streetdance tot ballet, en van hip hop tot voor een groep staan! Ik dans al sinds het begin van Just Dance Studio op deze dansschool, daarnaast volg ik workshops en assisteer al jaren bij de danslessen en heb nu ook mijn eigen lessen die ik geef! Ik heb er SUPER veel zin om met de kleinste dansertjes en mini ballerina's aan het werk te gaan dit seizoen en er een superduper leuk seizoen van te maken! En ik hoop jullie ook!

Hopelijk tot ziens in de lessen of aan het einde van het jaar bij de shows!!

X Britt

Agenda

  • 1 juni 19.00 tot 20.00 uur Rijwijckstraat 82 Ophaal moment kaarten shows
  • 13 juni Generale Repetitie shows
  • 16 juni 3 Shows Rijswijkse Schouwburg
  • 18 t/m 20 juni Geen lessen i.v.m. Opruim dagen
  • 1 juli t/m 31 aug. Zomervakantie geen les

Facebook

Instagram

Youtube

Vimeo

Contact & Info

Just Dance Studio

o.l.v. Lisette van der Hoorn
Studio:
Willem van Rijswijckstraat 82
2282 HC Rijswijk

Studio:
Van Rijnweg 7
2286 KC Rijswijk
Gevestigd in Montessorischool Parkrijk

justdancestudio.nl
info@justdancestudio.nl
facebook.com/justdancestudionl
youtube.com/justdancestudionl
Instagram justdancestudionl
Twitter @jdsnl