JDS Team

Hallo allemaal,
Ik wil me graag even voorstellen, mijn naam is Lisette van der Hoorn. Ik ben de eigenaresse van Just Dance Studio.
Dansen is mijn passie, mijn leven! Ik dans al sinds ik kan lopen.
Begonnen met klassiek ballet maar al snel meerdere lessen gaan volgen zoals streetdance, jazzdance, en hiphop. In mijn tienerjaren ben ik hard gaan trainen en met succes heb ik twee dansopleidingen gevolgd. Ik heb bij de Haarlemse dansacademie en bij Lucia Marthas in Amsterdam gedanst.
Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven en optreden. Via mijn dansopleiding heb ik in verschillende tv shows mogen dansen.
Na een aantal jaar te hebben lesgegeven bij verschillende dansscholen heb ik mijn eigen dansschool geopend.
In de loop der jaren hebben we met de leerlingen van Just Dance Studio al veel gave shows gegeven en leuke dansopdrachten mogen doen voor verschillende artiesten en bedrijven. Samen met mijn docententeam willen we onze passie voor dans overbrengen op de leerlingen. Ook willen we de leerlingen veel leren op het gebied van techniek, uitstraling, doorzettingsvermogen en natuurlijk velen choreografieën. Maar het belangrijkste is plezier hebben in dans!
Zelf ben ik moeder van 2 kleine danseresjes en ik ben fulltime bezig met het runnen van de dansschool. Dit doe ik met heel veel plezier en passie!
Ik zie je graag in een van de lessen!

Vriendelijke groet,
Lisette van der Hoorn
Hi! Ik ben Kim en ik geef al jaren les bij Just Dance Studio en het is daardoor ook mijn tweede huis en Jds-Family geworden
Ik ben afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas (LMIPA) en heb tijdens en na de opleiding veel ervaring opgedaan in de danswereld.
Dit jaar geef ik de maandaglessen en de selectie groepen les met heel veel passie en plezier.

Xo KimHallo allemaal!

Mijn naam is Lily de Zwart. Ik ben begonnen met ballet toen ik 4 jaar was en heb daarna allerlei andere danslessen gevolgd zoals: hiphop, jazz, modern, tap, musical en house. Na een dans vooropleiding heb ik Albeda Dans College gedaan en ben afgestudeerd als all round danseres. Ik werk zelf veel als danseres in het werkveld maar lesgeven is ook een passie van mij! Op woensdag en donderdag geef ik les bij JDS.

In mijn les draait het om veel leren en veel plezier. Ik hoop jullie graag te zien in een van mijn lessen!

Groetjes Lily


Hallo allemaal!

Ik ben Britt Uit de Bulten en danseres en dansdocente bij JDS.

Dansen is mijn passie! En ik doe dan ook niets liever, van streetdance tot ballet, en van hip hop tot voor een groep staan! Ik dans al sinds het begin van Just Dance Studio op deze dansschool, daarnaast volg ik veel workshops en dans ik aan de dansacademie van Albeda in Rotterdam. Ik heb er SUPER veel zin om de kleine dansertjes, mini ballerina's en grote streetdance dansers heel veel te leren in de lessen en er een superduper leuk seizoen van te maken!

Hopelijk tot ziens in de lessen of aan het einde van het jaar bij de shows!!

X Britt
Hallo allemaal,
Ik ben Mandy Leegstra, de dansdocente voor de allerkleinsten.
Zelf begon ik met dansen toen ik 3 jaar oud was en ik ben er nooit mee gestopt.
Toen ik 12 jaar oud was ben ik naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gegaan, waar ik in 2 jaar veel heb geleerd over klassiek ballet, maar ook moderne dans.

Een nieuwe dans leren en na veel oefenen bij een voorstelling dansen, is het leukste wat er is.

Ik heb bij heel wat voorstellingen gedanst, o.a. bij the Dutch Don't Dance Division, waar ik mee mocht doen met de Notenkraker en Abdallah en bij Lonneke van Leth, waar ik een moderne versie van het Zwanenmeer gedanst heb en Odysseus.

Ik kijk nu al uit naar het eind van het seizoen om te zien wat de kleine danseressen spelenderwijs allemaal geleerd hebben.

Ik hoop jullie graag te zien in een van mijn lessen!

Groetjes, Mandy Leegstra
Hallo allemaal!

Mijn naam is Valerie Lemon en kom uit Maasdijk. In het dagelijks leven volg ik de dansopleiding Albeda dans college in Rotterdam en ga ik mijn laatste jaar in. Verder heb ik de afgelopen 3 jaar in musical producties gespeeld van de Efteling: ‘Pinokkio & De Gelaarsde Kat’. Ik heb onwijs veel zin om op deze mooie plek les te mogen geven en ga dit ook zeker met veel plezier doen!

Groetjes ValerieHallo allemaal,

Mijn naam is Veerle Broeders, 22 jaar en kom uit Breda. Zoals velen uit het team van JDS ben ik ook vanaf kleins af aan begonnen met dans en is dat uitgegroeid tot mijn favoriete dagelijkse bezigheid. Na het afronden van het ‘Albeda Dans College’ ben ik aan het werk gegaan als freelancer en dansdocente. Na het beoefenen van verschillende stijlen voor en tijdens mijn studie is hiphop nog steeds mijn grootste passie en dit zou ik dan ook graag met jullie willen delen in mijn lessen bij JDS. In mijn lessen gaat het om energie en uitdaging, maar toch het belangrijkste: plezier. Ik vind het fijn als iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, dan ga je pas lekker bewegen!

Mijn lessen zijn te volgen op dinsdag van 16:00 tot 21:30, hopelijk zie ik jullie daar!Hoi allemaal,

Ik ben Destiny Hollenberg en naast dat ik danseres ben bij JDS geef ik er ook les.
Vanaf dat ik kan lopen ben ik al aan het dansen. Ik dans al vanaf het begin bij Just Dance Studio en dit jaar heb ik mijn eigen dansklasjes, hoe gaaf is dat.
Naast JDS volg ik nog veel workshops en cursussen in het werkveld.

Ik hoop dat ik door mijn enthousiasme alle kinderen met een glimlach de dansles laat uitkomen.

Ik heb er zin in, tot dans!
Liefs DestinyAgenda

  • 30 sept t/m 6 okt: Vriendjes & Vriendinnetjes les
  • 7 okt t/m 13 okt: Kijklessen, laatste 15 min. van elke les
  • 21 okt t/m 27 okt: Herfstvakantie, geen danslessen
  • 24 okt: Dansdagen
  • 5 dec: Sinterklaas, geen danslessen
  • 9 dec t/m 15 dec: Kijklessen, laatste 15 min. van elke les
  • 23 dec t/m 5 jan: Kerstvakantie, geen danslessen

Facebook

Instagram

Youtube

Contact & Info

Just Dance Studio

o.l.v. Lisette van der Hoorn
Studio:
Verrijn Stuartlaan 34
2288EL Rijswijk
Gevestigd in de Martini Fabriek

justdancestudio.nl
info@justdancestudio.nl
facebook.com/justdancestudionl
youtube.com/justdancestudionl
Instagram justdancestudionl
Twitter @jdsnl